Bizimle İletişime Geçin

Güncel

“Kral”ın bile çobanı yok!

Kral III. Charles, kendisine ait 3 bin koyuna bakacak çoban arıyor.

Kral III. Charles kendisine ait 3 bin koyuna bakacak bir çoban arıyor. Binlerce koyundan oluşan sürü Norfolk’taki Sandringham Malikanesi’nde serbestçe dolaşıyor.

Mülkü geçen ay devralan yeni Kral, sürünün yanı sıra 200 sığıra da bakabilecek bir uzman arıyor. Verilen ilanda hayvanların, “birinci sınıf bir süpermarket perakendecisinde kuzu eti olarak satılmak için yetiştirildiği” ve “sadece yemle beslendikleri” belirtiliyor.

İşe alınacak çobanın, “hayvanın refahını koruyabilecek”, “hayvancılık konusunda deneyimli” ve “küçük bir ekipte çalışabilecek, hem çiftlikte hem de daha geniş arazi operasyonlarında takım oyuncusu olabilecek” biri olması isteniyor.

İdeal adayın kendine ait bir köpeğinin olması ve sabıkasız bir Birleşik Krallık kimliğine sahip olması gerekiyor.

Sandringham internet sitesindeki iş ilanında şu ifadeler yer alıyor: “Sandringham Çiftliği, küçük hayvancılık ekibimize katılacak yetenekli bir çobana ihtiyaç duyuyor. Çiftlik yaklaşık 6 bin dönümlük bir arazidir ve 4 bin dönüm ekilebilir alan ile 2 bin dönüm damızlık koyun ve sığır yetiştiriciliği için otlaktan oluşmaktadır.” (HalkTV)

Güncel

“Et ve yem fiyat artışları eyvah dedirtiyor!”

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et

Güncel

Depremzedelere küçükbaş hayvan desteği

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et

Güncel

UKON, haftalık et fiyatlarını açıkladı(23 Şubat 2023)

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et
Advertisement

Çok Okunanlar