Bizimle İletişime Geçin

Güncel

Sahipsiz köpekler, sürüyü telef etti!

Bursa’da bir çiftlikteki 41 küçükbaş hayvan, sahipsiz köpeklerce telef edildi.

Bursa’da merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesi’nde Mustafa Sevim ve Hüseyin Akça’ya ait çiftliğe giren yaklaşık 30 sahipsiz köpek, burada bulunan keçi ve koyunlara saldırdı.

Çiftlik sahipleri köpekleri kovalayarak uzaklaştırırken bazıları gebe olduğu belirtilen küçükbaş hayvanlardan 41’i telef oldu. Telef olan hayvanların iş makinesiyle açılan çukura gömüldüğü olayla ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile belediye yetkilileri de çiftliğe gelerek inceleme yaptı.

Mustafa Sevim, hayvanları kontrole geldiklerinde durumu fark ettiklerini söyledi. Yaklaşık 30 köpeği küçükbaş hayvanların bulunduğu alanda gördüklerini belirten Sevim, “Köpekler bizim bağrışmalarımızı duyunca uzaklaştılar ama halen çiftliğin etrafındalar. 41 hayvanımız telef oldu. Birçoğu gebeydi, 2-3 ay içinde yavrulayacaktı. Köpekler, hayvanlarımızı parçalamışlar. Çok üzücü bir durum.” dedi. (internethaber)

Güncel

“Et ve yem fiyat artışları eyvah dedirtiyor!”

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et

Güncel

Depremzedelere küçükbaş hayvan desteği

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et

Güncel

UKON, haftalık et fiyatlarını açıkladı(23 Şubat 2023)

(daha&helliip;)

Okumaya Devam Et
Advertisement

Çok Okunanlar