Destekler
Yetiştiricilere koç desteği

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Bingöl Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı, yetiştiricilere yönelik desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bingöl’de yetiştiricilere yüzde 50 hibeyle koç dağıtımı yapıldı.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Bingöl Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı, yetiştiricilere yönelik desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede birlik bünyesinde olan Koç-Teke Üretim Merkezi’nde dağıtım töreni gerçekleştirildi. İl müdürlüğü ve birlik tarafından kent merkezindeki yetiştiricilere, yüzde 50 hibeyle 130 baş damızlık koç dağıtımı yapıldı.
Bingöl Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, 35 yetiştiriciye merkezde üretilen koçların hibeyle verildiğini ve desteklerin devam edeceğini söyledi. (Olya53)
-
Güncel2 sene önce
Ağıla giren köpekler onlarca küçükbaşı telef etti
-
Güncel9 ay önce
Çoban, trafik kazasına kurban gitti
-
Güncel2 sene önce
Merada bulduğu cismi eve getiren çoban canından oldu
-
Güncel1 sene önce
Isınmak isteyen yetiştirici canından oldu
-
Güncel1 sene önce
Genç çoban yem karma makinesinin içine düştü…
-
Güncel10 ay önce
İki çoban aile arasında kavga!
-
Güncel2 sene önce
Yine traktör kazası, yine ölüm!
-
Güncel1 sene önce
“Bayrama kesecek hayvan bulunmayacak”